25 Nisan 2013 Perşembe

Down Under Natural's Şampuan ve Saç Bakım Maskesi

Merhaba, daha önce  Bu yazımda Down Under Natural's şampuanı denediğimi yazmıştım. Henüz ikinci kullanışım olmasına rağmen şampuandan çok memnun kaldım ve ikincisini de indirim bitmeden aldım :) Ayrıca ben saç kremi kullanmıyorum bu yüzden bir tane de saç bakım maskesini edindim.



Gelelim ilk yorumlarıma; benim saçlarım 2. Gün hemen yağlanır. Bu şampuanı kullandığımda bırakın ikinci günü, üçüncü gün olmasına rağmen hala tertemiz bir görüntüye sahipti saçlarım. Ayrıca bir o kadar da muhteşem bir parlaklığa sahiplerdi.

Ayrica Down Under Naturals sampuan ve sac maskesi paraben icermiyor. 

Sevgiyle kalın!

Krauterhof Anti-Cellulite Gel

Merhaba,

Bu yazımda Watsons'dan aldığım krauterhof selülit giderici jelden bahsedeceğim.




Aslında çok fazla selülitim yok. Yani gözle görülmeyecek kadar az; ama olanlarda açıkcası beni rahatsız ediyor. Biraz da sıkılaşmaya ihtiyacım var aslında. İlk etapta olanları bu jel sayesinde yok etmeye başlayayım dedim. Biraz internette araştırma yaptım ve bu ürün ile ilgili hep guzel sonuçlar alınmış. Fiyatı da uygun (33 TL), ne kaybedebilirim ki dedim ve gittim aldım :)

Dün ilk gündü. Açıklamalarda ve kullanıcı yorumlarında sürdükten sonra felaket bir yanma hissi olduguydu. Sürmeye başladım ve yanma yoktu ! Acaba yanlış mı yapıyorum dedim ve masajla yedire yedire biraz daha sürdüm. Veeee tam tamına 9 dakika sonra feci bir yanma eşliğinde hissetmeye başladım. Hatta bir ara dayanılmayacak boyuta geçti bu yanma hissi. Yarım saat sonra da azalarak geçti. İlk baslarda aman ben bunu 2. Gün yapamam dedim; ama yapacagım. Hersey selülitler için ne de olsa :)

İçeriğinde nane, biberiye, panthenol, kafein ve carnitin var. Thermo etkiye sahip aynı zamanda bu jel.

Uygulamaya gelince, akşamları ihtiyaç duyulan bölgeye gerekli oranda masaj yaparak yediriyorsunuz. 15-30 dakika arasında da ısıtıcı etkiyi hissediyorsunuz. Tabii ürünü yedirdikten sonra bisiklet sürme veya koşma-yürüme yaparsanız daha etkili olur.

Aynı zamanda bu ürünün serum ve duş jeli de mevcut. Serumu 10 günlük ve yine aynı etkiye sahip. Yani benim için 1-1,5 ay uzun bir süre derseniz size göre uygun olabilir.

Kullanmaya devam edeceğim ve sonuçlarını da en kısa zamanda bildireceğim ;)))

Herkese selülitsiz günler, haftalar ve yıllar :))))

20 Nisan 2013 Cumartesi

Ojelerimmmmmm

Aslında hamile kalmadan ve anne olmadan önce daha çok kullanırdım oje. Hamilelik sırasında şu tehlikeli 3 maddeyi içermeyen Essie ojeleri alıp kullandım hep. Oğlum 21 aylık oldu artık ve bende yavaş yavaş kullanmaya başladım artık ojelerimi. Genelde nude ve kırmızı tonları çok sevmeme rağmen araya hoşuma giden renklerden de alıp çeşitliyorum :)



Essence ojeler daha Türkiye'de yokken, bir arkadaşım sayesinde Almanya'dan getirtmiştim. Sürümü çok güzel, tabii ki renkleri de.

Kiko'yu İtalya'da keşfettiğimde beynim dönmüştü resmen. Acilen Türkiye'ye açılmalı.

Rimmel London ojeler vazgeçilmezim. Renk skalası çok geniş ve sürümü de çok rahat. Özellikle maxi brush olan ojeleri daha güzel.

NYC'de sadece top coat, tırnak sertleştirici ve french manicure için kullandığım rengini almıştım. Onun da renklerine bayıldım; ama elimdeki oje stoğu tükendikte almak istiyorum artık. NYC'nin top coat'u kesinlikle 1 numara. Anında kurutuyor, ister french ister kırmızı olsun. Ayrıca çok guzel ve geçmek bilmeyen bir parlaklık veriyor.

Rimmel London Nail Rescue

14 günde kırılmayan sert tırnaklar vaad eden yepyeni bir ürün. Tırnaklarım maalesef çabuk kırılır ve ortayadan ikiye ayrılır. Ne denediysem olmadı. Bu ürünü görünce balıklama atladım tabii :)) bugün kullanmaya başladım. İki haftalık bir kür uygulayacağım. İki haftanın sonunda değişim olacak mı merakla bekliyorum.

Kullanım talimatına göre ilk gün bir kat sürülecek. Ertesi gün birinci gün sürülenin üzerine bir kat daha. 7. Gün ise ojeyi tamamen çıkartıyorsunuz. Bu işlemi 2 hafta yaptıktan sonra sert tırnaklara kavuşacağız bakalım :)))


19 Nisan 2013 Cuma

Down Under Natural's Şampuan

Aslında uzun zamandır John Frieda kullanıyordum ve memmnundum. Fakat bu ürünü kullananların tepkisi (olumlu) beni bu ürüne yöneltti ve geçen gün indirimde de görünce kaçırmak istemedim. Ayrıca içinde Argan yağı da artı bir özellikti benim için.

Şampuanı bir kez kullandım ve henüz yorum yapmak için çok erken. İnşallah bende memnun kalırım tüm kullananlar gibi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...