26 Eylül 2013 Perşembe

Revlon Lip Butter - Peach Parfait

Herkese merhaba!

Revlon lip butter ne yazik ki ulkemizde olmayan, bu guzellikten mahrum kaldigimiz bir urun. 

Amerika'da yasayan bir arkadasim araciligiyla kendisini edindim. İyi ki de edindim. Harika bir nemlendirici, super bir isilti ve gercekten cok iyi renk veren bir urun. 


Bendeki 25-peach parfait. Aslinda aklimda birkac rengi daha var. İnsallah en kisa zamanda onlari da edinecegim. 


Elime gectigi gunden bu yana kullandigim tek dudak urunu bu diyebilirim. 


Pembe-seftali ton arasi bir renk. İcinde isiltilar var ve hafif kokulu. Kaliciligi bana gore gayet iyi. 

Gunes isigi ve normal isikta cekilmis halleri;


Umarim en kisa zamanda ulkemize de gelir. Ve yine umarim ki fiyati asiri abarti bir fiyat olmaz. 

Yasemin..

24 Eylül 2013 Salı

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Herkese merhaba!

Ciktigi ilk gun hemen feelunique.com'dan siparis vererek edindigim mucize sungeri sizlere tanitacagim. 

Uzun zamandir Beauty blender almayi dusunuyordum; ama fiyat olarak neredeyse ucte biri fiyatina Real Techniques'in bu sungerini gorunce hemen siparis verdim. Yaninda baska RT fircalar da siparis ettim. Onlari da en kisa zamanda, kullandikca bloga yazacagim. 



Oncelikle sunu demeliyim. Beauty Blender'in o pembe renginden sonra bu turuncu-somon rengi pek seker gelmiyor; ama rengi degil amaci onemli olan. Acikcasi ben bu tarz bir sunger ilk defa kullaniyorum. Genelde fondoten kullanmam; cunku suratimda bir tabaka var gibi durur. Bu sungeri ozellikle ciltte dogal durusu saglayisi amaci ile edindim. 

Kullanim asamalarini asagida fotografladim;


Su dolu bir kabin icine sungerimizi atiyoruz. Sudan cikardiktan sonra hafifce sıkıp, fazla suyu da kagit havlu yardimi ile aliyoruz. 



Ve kullanim icin hazir :)

Ben deneme amacli verilen ve yakinda blogda yazisini yazmayi dusundugum Estee Lauder Double Wear Light fondoten ile deneme yaptim. Cikan sonuctan cok memnunum. Cildimde fondoten yok gibi. Kullanimi oldukca pratik. Burun kenarlari, goz altlari tum kivrimlara kolayca giriyor. 


Kesinlikle birkac tane daha siparis vermeyi dusundugum bir urun. 

Yasemin...




Estee Lauder Double Wear Light Fondoten

Herkese merhaba!

Estee Lauder Doble Wear Light; cildime uygun fondoten aradigim donemde deneme amacli verilen bir fondoten. 




Double Wear Light, adi ustunde oldukca hafif bir fondoten. Kapaticiligi orta-yuksek arasi bir yerde. Ozellikle karma-yagli cilde sahip kisiler icin uygun bir fondoten. Kokusuz. SPF 10 koruma faktorlu. 

Urunu bir kez elimle, bir kez de Real Techniques Miracle Complexion Sponge ile uyguladim. Her iki sonuctan da memnun kaldim. 

T bolgesi yagli biri oldugum icin genelde pudra kullanmayi tercih ederim. Bu fondoteni uyguladigim bir gun pudra, diger gun pudrasiz kullandim. Her ikisininde max. parlama noktasi 7 saatti. Yani pudra acikcasi pek degisiklik yaratmadi. 



Bu da oncesi ve sonrasi fotograflarim. Cildim gercekten hem aydinlandi hem de cildimdeki kusurlari kapatti. 



Tabii elimde 4-5 tane sample oldugundan ve de ben pek fondoten kullanmadigimdan Estee Lauder Double Wear aldim. Bana gore kapaticiligi daha yogun bir fondoten. Onun da yazisini yakin zamanda yazacagim. 

Hergun fondoten kullanmayi tercih eden ve de ozellikle karma-yagli bir cilde sahipseniz kesinlikle bu fondoteni tercih etmenizi oneririm. Tabii yine de gidip sample urun ile birkac sefer deneme yapip o sekilde satin almaniz daha iyi olur. 

Yanlis hatirlamiyorsam fiyati Sephora'da 110 TL civariydi. 

Yasemin...

22 Eylül 2013 Pazar

Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask(Nazik soyulan maske)

Herkese guzel, bol kazancli ve musmutlu bir hafta diliyorum. 

 Uzunca bir sure yazi yaz(a)madigimi farkettim. Sebebi; benim halimin olamayisi, oglumun terrible two denilen '2 yas sendromunu' doruklarda yasamasi ve bitmek bilmeyen; hatta kat kat artan yaramazliklari :/

Bugun sizlere firsat bulup geceden yazayim dedim. Bu sefer tam yazi bitti kaydet diyemeden ipad sarji bitti :) Yikilmadim, ayaktayim diyerekten yazima basliyorum :)))

Gentle peel of maske, Gratis indiriminde edindigim bir maske. Hatta o kadar cok sevdim ki bir tane de cekilisime koymustum. 


İceriginde c vitamini ve nar var. Oldukca hos bir kokuya sahip. Paraben, sulfat, ftalat ve PEG icermiyor. Ayrica hayvanlar uzerinde test edilmemis. 


Haftada bir kez uygulama bana yetiyor; cunku ekstradan kullandigim bir tane daiso soyulan maske ve Kiehl's kil maskem var. Ayrica peeling yapiyorum ve cildimi pek yormak istemiyorum. 

Jel kivaminda olan Pierre F maskeyi temizlemis oldugum cildime suruyorum. 10 dk icinde kuruyor ve soyuyorum. Adinin nazik olduguna bakmayin! Bence soyarken oldukca can acitiyor. Yagli/karma ciltler icin cok uygun. T bolgemde olusan yagi emiyor. Cildi oldukca temizliyor ve arindiriyor. Maskeyi soyduktan sonra ilik su ile durulayip tonikliyorum. Fiyatina gore gayet basarili bir urun. 


Yasemin. 




11 Eylül 2013 Çarşamba

The Balm Instain Blush - Pinstripe

Merhaba, 

Gratis'e ne zaman gitsem ufakta olsa birsey almadan cikamiyorum. Hic aklimda yokken sadece rengine vuruldugum instain alliklardan pinstripe' i aldim, ciktim. 


Her zamanki gibi ambalaji harika. The Balm'dan aldigim urunlerin kutularini atasim gelmiyor. 


Pigmentasyon super! Fircaniza hafifce degdirseniz yetiyor. 


İcerisinde hafif altinimsi isiltilar var. Rengi tam sonbahar rengi. Mor ile pembe arasi bir renkte. Aslinda ilk bakista mor gibi dursada surdugunuzde koyu bir pembe gibi duruyor. 


Aynasi kullanisli. Makyaj cantasia ekstradan ayna atmaya gerek kalmiyor haliyle :)


Gunesin altinda altinimsi isiltilar kendini daha cok belli ediyor. 


Gunessiz bir ortamda da bu sekilde duruyor. 

Dedigim gibi cok pigmentli bir urun oldugundan fircaya cok az almakta fayda var. Aksi taktirde kotu bir goruntu oluyor. 

Yuzumdeki goruntusu de bu sekilde;


Tek sevmedigim ozelligi tozutmasi. Onun haricinde sonbahar ve kis aylarinda bolca kullanacagim alliklar arasinda yerini aldi bile. Fiyati indirimsiz haliyle 27 TL. 

Sevgiler....








Rimmel London Stay Matte Fondoten

Herkese merhaba,

Havadan midir nedir icimden hicbir sey yazmak gelmiyor. Aslinda tanitmak istedigim birkac urununun fotograflarini bile cektim, hazir yani. 

Bugun sizleri yakinda yine tanitmak istedigim Rimmel Stay Matte Pudra'nin fondoteni ile tanistiracagim. 

Surekli yazilarimda bahsederim. Ben fondoten kullanmayi pek sevmem. Gunluk makyajimda The Balm Shelter Renkli Nemlendirici kullaniyorum ve bana yetiyor. Soz konusu ozel gunler olunca iyi bir fondoten lazim oluyor. Cildim karma&yagli oldugundan da cildime uygun; evet budur diyebildigim bir fondoten bulamadim ne yazik ki. 

Herkesin ve benim de severek kullandigim Stay Matte pudrasi bu kadar iyiyken fondotenine de bir sans vermek istedim Watsons indirimde. 

Oncelikle ambalajina bakalim;


30 ml. gramajinda, oldukca kucuk-cantaya atmalik- sirin bir kabi var. Agiz kismi asagidaki sekilde. Kullanacaginiz zaman dikkatli bir sekilde urunun ambalajini sıkmaniz gerekiyor. Zira fazlaca gelebiliyor. 


İceriginde PARABEN, YAG, PUDRA ve PARFUM yok. Papatya ozutu ve salatalik ekstresi ile cildi yatistirip aydinlatma ozelligi vaadediyor. Ayrica pamuk tozu ile de parlamayi kontrol ediyor. 

12 saate kadar dogal parlamayi kontrol ettigini soylese de bende olmadigi icin buna pek inanamadim. Cunku uzerinden pudra gecmeme ragmen 5 saatin sonunda T bolgemde hafif hafid parlamalar baslamisti. 

Kapaticiligi orta seviyede. Cok sivi oldugu icin cildinize iyice yedirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde ciltte dalgalanmalar meydana gelebiliyor. 

Simdi de uygulanmis gorsellerine bakalim;

Bu bilegime uyguladigim hali. Gece isikta pek belli olmuyor haliyle!


Burada da yuzume uyguladim. 


Cildimdeki kizariklik ve sivilceyi tam olarak kapatamadi. 

Bu urunu balm shelter ile karistirip o sekilde kullanmayi dusunuyorum bir dahaki sefere. Belki o sekilde bitirebilirim bu urunu. Aksi takdirde bitirebilecegim bir urun degil. 

Aranizda bu urunu kullanan var mi? Siz memnun musunuz?










Mim'lemdim!


Herkese merhaba,


Blogumun ilk MİM'ini aldim :) Sevgili Herseyden Bir Tutam beni mimlemis. Bende severek cevap verdim tum sorulara. Tekrardan cok tesekkur ederim canim. 


Kozmetik,Bakım,Güzellik ve Formda Kalma


Blogunuzun adı ve linki:


Ege'li Hayatım

http://egelihayatim.blogspot.com/

Ne kadar süredir blog yazıyorsunuz?


2009 yilindan bu yana pek aktif olmayan bir bloga sahiptim. İsim degisikligiyle daha da aktif olarak bu blogu yeniden yazmaya basladim.

Kilo problemi yaşadığınız dönemler oldu mu?


Cok sukur kilo problemim olmadi hic. Evlenmeden once 43 kg. evlendikten sonra da hamilelik donemi haric hep 50 falandim. Hamile kaldigim donemde 66 kg. oldum en fazla. Dogumdan kisa bir sure sonra hemen de verdim. 

Formda kalmak için ne gibi bir yöntem uyguluyorsunuz?

Hic dikkat etmiyorum. Zaten hamur isi ve serbetli tatlilar sevmem. Cay, kahve onlari da sekersiz icerim. 


Hayatınızın bir döneminde hiç zayıflama,destek vs ürünleri kullandınız mı?

Hayir. Pek guvenli bulmuyorum onlari. Kilo problemi olanlar kesinlikle doktor ve spor esliginde zayiflamali bence. 

Güzelliğinizle ilgili uyguladığınız bakım kürleri var mı?

Su bence en guzel bakim kuru. Cok su icen birinin, tabii ki abartmadan cildi de bir o kadar guzel ve canlidir. 

Onun haricinde ev yapimi maske gibi seyler yapmadim pek. Bunun yerine haftada 1 kez peeling, 2-3 kez de maske yaparim. Tabii gunluk cilt bakimimi da ihmal etmem. 


Vazgeçemeyeceğiniz kozmetik ürünleri?

Kas kalemi, rimel, allik ve gloss. Olmazsa olmazim bunlar :)


Ben de Queen Makyaj 'i mimliyorum :)


8 Eylül 2013 Pazar

Tanisalim&Kaynasalim

1- Önce kısaca kendini tanıtır mısın ? 

Yasemin; 30 yasindayim. 5 senelik evli, 2 senedir de anneyim. İzmirliyim ve İzmir'de yasiyorum. 

2- Blog yazma fikri nereden aklına geldi? 


Ne kadar yeni gibi gozukse de onceden baska bir isimle blog dunyasina adim atmistim. Yasadigim guzellikleri, edindigim urunleri, yaptigim yemekleri kisacasi herseyi paylasmak adina blog acmaya karar verdim. 

3- Blog içeriğin nedir ? 


Yukarida bahsettigim uzere hayata dair hersey; ama oncelik kozmetik daha sonra sirasiyla   yasam ve gunluk hayat. 


4-Hangi konularda yazılar okumak hoşuna gider ?  


Kozmetik ve cocuk bakimi ile ilgili yazilar onceligim. 

5-Kitaplarla aran nasıldır? Klişe bir soru olacak ama en son okuduğun kitap nedir ?


Kitap okumayi cok seviyorum; ama cocuk olduktan sonra vakit buldukca yapabiliyorum. Son okudugum kitap Blogcu Anne'nin kitabi; 'Annelik her zaman toz pembe degil.'


6- Modayı takip eder misin? Moda deyince ne anlıyorsun? 


Tabii ki her bayan gibi bende modayi takip ediyorum; ama illa aa bu modaymis alayim demem. Moda bence klasik olacak ama kisinin gercekten kendine uyan, fizigine uygun giyinebilmek demektir. 

7-Peki ya kozmetik deyince ? 

Kozmetik, moda kadar sinirli degil bence. Her urunden kullanabildigini bildigi surece alabilirsin :))

8- Ne tarz müziklerden hoşlanırsın? 

Pop. Arada metal muzik dinledigimde olur. Ruhum gercekten dinleniyor:-)

9- Bloğuna ilişkin yapmak istediklerin neler ? Kendini geliştirdikten sonra ne düşünüyorsun? 

Elimden geldigince hergun yazilar yazmaya calisiyorum. Yeni bir cekilis dusunuyorum yine. 


10-İyi bir blogger olmanın yolu nedir sence? 

Samimi, sorulan her soruya cevap verebilen, bloguna iyi bakan, her gelen promosyon urunune 'super' demeyen kisidir bence. 


11- Blog dünyasında gördüğün en büyük yanlışlar neler ? 

Bazi kisilerin hep kendine gelen urunlerle blogunu guncellemesi. Gercekten kotu! Ve de en kotusu bu kisilere inanip o urunleri almak! 


12-Bu etkinlikten tam olarak beklentin nedir ? 

Daha fazla kisiye ulasmak. Gercekten yeni olupta uzun sure blog yazan kisilerden daha guzel blog sahipleri var. 


13- Bulunduğun şehirde yaşayan diğer blogger arkadaşlarla buluşma ayarlansa katılmak ister misin ? 

Tabii. İmkanlar sart verdikce neden olmasin!

14- Kendinle ilgili 3 olumlu, 3 olumsuz özelliğini söyleyebilir misin? 

Olumlu; yardimsever, iyimser ve canayakin. 
Olumsuz; herkese cabucak inanmam, o an ne istiyorsam olacak, biraz da dedigim dedikcilik var 

15- Bu tarz bir etkinlik nasıl daha da geliştirilebilir ? 

Bir sonraki level bence ayni sehirlerde yasayan blogger bulusmasi olabilir. 





6 Eylül 2013 Cuma

Flormar Jumbo Eyes Kalem Far

Gunaydin.

Flormar denilince hep oje akla gelir; ama makyaj urunlerinde de oldukca guzel urunler cikariyor. Bugun sizlere tanitacagim urun de alinmasi gereken urunlerden. 

Kalem farlari pek sevmem nedense. Kullanimi ne kadar pratik gozukse de ilk basta dagitmasi falan hep zorlar. Onun icin deneme amacli rengine vurularak sadece toprak tonlarindaki J10 rengini almistim. Hatta burada  yazmistim. 

Kullanmaya basladigim gunden bu yana bircok kisi merak etti ne surdun ne surdun diye :) Surumu kolay en guzeli de dagitmasi kolaydi. Bunun uzerine gidip 2 tane rengini daha aldim.

Ustten alta numaralarini sayacak olursak;       J10 - J01 - J06


Hepsinin icinde isiltilar var. Oldukca kalicilar. Dagilma, bulasma yapmiyorlar. Tabii yagli bir goz kapagina sahipseniz ilk once far bazi kullanmaniz daha iyi olacaktir. 


Pembe olani goz pinarima yakin, diger iki renkten hangisini kullanacaksam onu da gozumun dis kismina biraz surup hemen firca yardimi ile dagitiyorum. 

Asagida flassiz ve flasli cekimler var. Baz kullanmadan kendi renkleri, guzel renk veriyorlar. Dedigim gibi de cok kalicilar. 

Sirasiyla; J06 , J01 , J10

J06; icinde isiltilar bulunan cok guzel bir mor. 
J01; yine isiltili ucuk bir pembe. 
J10; isiltili kahve; dagittiginizda harika bir bugulu goz makyajina sahip oluyorsunuz. 


Sizler nasil buldunuz? Kullanan var mi bu kalemlerden?








Bu guzel etkinlige katilmaya ne dersiniz?

Sevgili Kozmetik Tutkunu cok guzel bir etkinlik yapmis ve iyi ki de yapmis. Birbirimizi tanimak bence cok hos olacak. Bu guzel etkinlige katilmak isteyen blog sahibi arkadaslar asagidaki linkten konu hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://kozmetiktutkunu.blogspot.com/2013/09/yeni-bloggerlarin-dikkatine.html

5 Eylül 2013 Perşembe

Maybelline Dream Touch Blush

Selam!

Krem alliklari kesfettigimden bu yana acikcasi elim diger toz alliklara gitmiyor. Kullanimi, dogal durusu ve pratikligi acisindan makyaj cantamin vazgecilmezleri. Gerci elimde iki tane krem allik var; hatta bir tanesini burada yazmistim. 

Maybelline krem alligi Watsons indiriminden almistim son dakika. Gercekten guzel bir tercih yapmisim. Oldukca guzel, kolay surulen ve abartidan uzak, dogal duran isiltili bir allik. Tam da istedigim, sevdigim turden. 


7,5 gramlik kucuk, cam bir ambalaji var. Pigmentasyonu guzel. En azindan bana yetiyor ;)


Firca ile de kullananlar var; ama ben parmaklarim yardimi ile dagitmayi ve yedirmeyi seviyorum. Yanaklarima 2-3 pit pit yaparak dagitiyorum ve oldukca doga duruyor. İcerigindeki hafif isiltilar da oldukca hos. Kaliciligi iyi. Tazeleme hissi duymadim hic. Karma bir cildim var, yaglanir cildim; ama bi allikta herhangi bir sorun yasamadim. 


04 numarasini kullaniyorum. Rengi hafif bir pembe. Cok dogal duruyor dedigim gibi; ama cok fazla surunce de pespembe yanaklara sahip oluyorsunuz. Yanaklariniza 2-3 damlacik urun yetiyor. 

Siz nasil buldunuz? 






Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel

Herkese merhaba!

Bugun sizleri bugune kadar kullandigim nemlendiriciler arasinda en; ama en favori urunum ile tanistiracagim. 

Karmadan yagliya donuk cilt tipim icin bu nemlendirici harika. 



Clinique 3 adim serisini yaklasik 4 senedir kullaniyorum. Ozellikle tonigi benim vazgecilmezim. Tonigini de en kisa zamanda yayinlamak istiyorum ki hala bu seri ile tanismamis olan varsa tanissin diye :-) En kisa zamanda yikama jelini de edinmek istiyorum. Seyahat boyunu kullanip cok memnun kalmistim cunku. 

Evet meshur Clinique DDMG' i taniyalim. Gel sanirim karma ve yagli ciltler icin oneriliyor. Eger bu tur cilt tipiniz yoksa DDML veriyorlar. 

Urun sari renkte. Yuzume ihtiyac aninda hemen suruyorum ve hem cildimdeki yaglanmayi azaltiyor hem de ipeksi bir yumusaklik kazandiriyor. 


Gece cildim cok yaglanirdi ta ki bu nemlendiriciyi kullandigim gunden bu yana boyle bir sorunla karsilasmadim. Yuzumu temizledigimde ilk once bu nemlendiricimi ardinda da Kiehl's Midnight Recovery Concentrate serumumu suruyorum ve sabah yagdan fiskirmis bir cilt ile uyanmiyorum. Eger sizde yaglanmadan sikayetci iseniz ve cildinize uygun bir nemlendirici bulamamis iseniz bu urunu tavsiye ediyorum. Ama yine de sample alip denemekte fayda var ;)



Hepinize mutlu gunler. 

Yasemin. 



3 Eylül 2013 Salı

NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendili

Selam!

Sizleri harika bir urun ile tanistiracagim. Belki aranizda kullanan, bilen vardir; ama birkez de benden dinleyin bu pratik urunu. 



Gratis'e ugradigim anlardan birinde elime geciverdi bu urun. Ozellikle evde cocuk olunca aseton kullanmaktan kaciniyorum. Birde elimdeki egzama dolayisiyla cok fazla asetonlu pamuk ile hasir nesir olamiyorum. Ayrica tatil icin de ozellikle bi tarz urunler cok pratik oluyor. Yalniz geneli cok kuru oldugundan ojeleri cikartma konusunda sinifta kaliyor. 

NOB, gonlumu fethedenlerden! Tirnaklarimda renkli; ustune ustluk Flormar'in Glitter serisinden simli bir oje olmasina ragmen kolaylikla cikartti. 

Kutusu cok sirin, icinde 30 tane ped var. Hafif yagli bir yapisi var ve oldukca islak. Ayrica kokusunu da begendim. Ben Aloe Vera'li olanindan aldim. 


Pedler ince ve dedigim gibi oldukca islak. 2-3 tirnaga yeter. 


İcerigi ise su sekilde;


En basta da dedigim gibi NOB asetonsuz oje temizleme mendilini Gratis'ten aldim. Fiyatini net hatirlamiyorum; ama saniyorum ki max. 5 TL civari gibi bir seydi. 3-4 cesit daha vardi galiba. 

Siz bu urunu duydunuz mu? Kullandiniz mi?

Yasemin...




Ev Yapımı Ballı Limonata Tarifi

Herkese merhaba.

Haftasonundan çıkınca genelde pazartesi evi toparlamakla geçtiğinden günüm bloga pek vakit ayıramıyorum. Bugün de o günlerden biriydi! Tüm günümü mutfakta geçirdim diyebilirim. 

Her ne kadar Eylül gelmişte olsa gündüzleri oldukça sıcak geçiyor. Ve bu sıcak günlerin tek favori içeceği kuskusuz "limonata". 




İtiraf ediyorum; limonata bana her zaman yapımı rastırıcı gelmiştir; ama su hazır limonataların içeriğini okuduktan sonra çareyi kendim yapmakta buldum. Genelde şeker ile yaparım; ama sevgili Özge'nin Oltası bal ile yapınca bende bir sonraki yapısımda muhakkak denemek istedim. 



Yapımı ne kadar uğrastırıcı olsa da ben az az yapmaktan yanayım. Bunun için max. 5-6 limon yetiyor bize. Zaten pek şekerli de içmediğimizden 2 lt. 'ye yakın çıkıyor. 

Malzemeler

4-5 adet limon
Yarım su bardağı şeker
Yarım su bardağı bal
Su
Taze nane

Yapılışı

Öncelikle limonlarımızı yıkayıp, kabuklarını rendeleyelim. Rendelediğimiz limonları 5-6 parçaya bölüp rendelenmiş kabukların içine atalım. Üzerine şekeri ve balı ilave edip ovuştura ovuştura suyunu çıkaralım. Üzerine istediğiniz kadar su ilave edip 1 saate yakın buzdolabında dinlendirelim. (Aşağıya aşamaları numaralandırdım.)



Buzdolabından cıkardığımız limonatamızı koyacağını şişeye veya kaba bir tülbent yardımı ile boşaltalım(Ben bu aşamada ağzı delikli bir kap tercih ediyorum. Tülbent işlemi oldukça yorucu oluyor. ). Damak tadınıza göre ek su ilave edebilirsiniz. Aynı zamanda şeker veya bal ile de tatlandırabilirsiniz. Bu tamamen sizin damak tadınıza bağlı. 

Servis sırasında taze naneler ile servis ederseniz harika oluyor. Tabii bol buz da ilave etmeyi unutmayın!



Afiyet olsun:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...