21 Ekim 2013 Pazartesi

Real Techniques Expert Face Brush

Herkese merhaba! Yine uzunca bir ara verdim. Havadan mi bilemiyorum hic canim birsey yapmak istemiyor.

Bugun sizlere feelunique.com 'dan almis oldugum meshur Real Techniques Expert Face Brush'i tanitacagim. 



Biliyorsunuz ki Real Techniques fircalar bircok markanin aksine oldukca uygun fiyatli ve bir o kadar da basarili. Ben feelunique'den Real Techniques Core Collection set, Blush brush, complexion sponge ve expert face'i aldim. En cok kullandigim itiraf etmeliyim ki expert face ve blush brush. Hatta o kadar cok sevdim ki bir tane daha anneme Amerika'dan aldirttim. Blush brush ve core collection setten bir tane daha almis olunca onlari da anneme verdim. 

Expert Face brush krem ve likit fondotenleri uygulamak icin bicilmis kaftan. O kadar guzel dagitiyor ve cilde yediriyor ki cildimde yapay bir gorunume yol acmiyor. BB krem, fondoten ve compact fondoten uygulurken benim vazgecilmezim oldu. 

Firca elime gecer gecmez bu kucucuk uclu firca nasil ise yarayacak ki diye dusundum; ama gercekten yanilmisim. :-)




Son olarak feelunique'deki fiyati € 14,99 Free Shipping ile sizde satin alabilirsiniz. Tabii risk alarak:)

Sevgiler! 





11 Ekim 2013 Cuma

The Balm Put A Lid On It Far Bazi

Herkese merhaba! Son zamanlarda biraz yogun oldugumdan pek bloga odaklanamadim. Malum bayram haftasi oldugundan tum magazalar bayram indirimi uygulamakta. Bende gecen indirimde edinmis oldugum The Balm far bazini tanitacagim. 

Put a lid on it far bazi bircok kisi tarafindan oldukca begenilen bir far bazi. Hatta Urban Decay ile kiyaslanacak kadar iyi! Bende Urban Decay far bazi da var; ama henuz onu kullanmaya baslamadim. Onu da kullanmaya basladiktan sonra muhakkak yazacagim. 



The Balm Put a lid on it far bazi minik bir ambalaja sahip. Minik olmasina ragmen oldukca bereketli. Cok az bir urun iki goz kapaginiza yetiyor. 

Pompali degil, urunu sıkınca geliyor. Biraz dikkatli sıkmakta fayda var; yoksa fazla gelebilme ihtimali var. 


Rengi krem renginde; ama uyguladiktan sonra cilt rengi ile butunlesiyor. 


Urunu goz kapaklarina uyguladiktan sonra biraz beklemekte fayda var. Aksi takdirde far guzel uygulanmiyor, topaklasiyor. Kaliciligi cok iyi. Birikme yapmiyor. 

Burada da uygulanmis hali. 


Suan net fiyati aklimda degil; ama Gratis magazalarinda suan %50 indirim varken kesinlikle edinilmeai gereken urunlerden bir tanesi. 

Yasemin...

7 Ekim 2013 Pazartesi

Benefit Some Kind-a Gorgeous

Herkese merhaba! 

Yeni haftada sizleri Benefit'in yagli ciltler icin uygun Some Kinda Gorgeous kompakt fondotenini tanitmak istiyorum. Ambalaji oldukca hos. Plak seklinde! Kutusu da cok sekerdi; ama attigim icin cekemiyorum :/



Bu urunu yaz aylarinda kullanmak icin almistim. Ozellikle yagli ciltler icin onerilen bir fondoten. Kapaticiligi orta duzeyde. Surerken acikcasi bu nasil bir yagliliktir demistim; ama cilde surup dagittiginizda o yagli goruntu aninda pudralasmis mat bir goruntuye birakiyor yerini. Yalniz cok iyi bir sekilde dagitilmasi gerekiyor. Zira ciltte dalga dalga bir goruntu olabiliyor. Gozeneklere dolma gibi bir sorun olmadi. Yalniz ambalajin icinden cikan kendi sungerini pek kullanisli bulmadim. Onun yerine iyi bir firca veya elinizle guzelce yedirebilirsiniz cildinize. 



Kullanimi pratik, cantanizda cok yer kaplamayan bir ambalaji var. Buyuk aynasi da oldukca guzel. En guzeli de cantaniza akar mi, dokulur mu derdi yok!

Bendeki MEDIUM rengi. Sanirim toplamda 3 renk bulunuyor. 





İceriginde PARABEN yok! Oil-free ozelligi oldugundan karma&yagli ciltler icin mukemmel bir secim. 


Yasemin. 

5 Ekim 2013 Cumartesi

Feelunique.com alisverisim

Herkese merhaba!

Gece gece ancak bloga zaman ayirip yazi yazabiliyorum. Bir haftadir nezle ile ugrasiyorum. Havalar bir anda soguyunca ne oldugumuzu anlayamadik sanirim. :/

Size feelunique.com alisverisimden bahsedecegim. Uzun zamandir Real Techniques fircalari almak istiyordum; ama bir turlu cesaret edemiyordum. Oreo Seven Kız blogunun sahibesi Zuhal sayesinde cesaretimi toplayip siparislerimi verdim. 

Siparis takibinin tek kotu yani size herhangi bir takip kodu verilmemesi. Yani sansiniza kalmis :) Mesela benim siparisim tam 13. Gunde elimdeydi. Bazilarinin bir haftada elinde oluyordu. Neye ve kime gore oluyor bilemiyorum; ama gumrukte herhangi bir sorun yasamadan elime ulasmasi beni cok sevindirdi. 


Sitenin en guzel yani 'Free Shipping' olmasi. Alisveris miktariniza gore sample atabiliyorsunuz sepete. Yalniz benim eklediklerim bana gelmedi. 

Siparisimde neler vardi;


RT Blush Brush
RT Expert Face Brush
RT Miracle Complexion Sponge
RT Core Collection

Paketlemesini cok begendim. Urunlerim sorunsuz, ambalajlari bozulmadan elime gecti.

Sevgiler. 


3 Ekim 2013 Perşembe

Benefit They're Real

Merhaba!

Tam bir rimel asigiyim. Cesit cesit bir suru rimel denemekten asla bikmam. Uzun suredir aklimi celen Benefit'in unlu maskarasi They're Real maskarayi tabii ki almadan edemedim. 


Urun takma kirpik etkisi yaratacagini vaad ediyor. Yapiyor mu yapiyor. Ama bu etkiyi YSL Babydoll maskaradan da edinmistim. Bana gore ikisi de ayni etkiyi veriyor. Hatta birine Benefit digerine YSL surdugumde fark goremedim bile. 


Urunun plastik, irili ufakli uclari var. Bu da kirpiklerin guzelce taranmasini ve uzamasini sagliyor. Hafif bir koku var; ama rahatsiz etmiyor. Ben Bioderma H2O ile cikartiyorum ve sonra yuzumu yikiyorum. Bu sekilde bile ancak cikabiliyor. Akma, dokulme yapmiyor. Alt kirpiklere kolayca uygulaniyor. 




Sevdigim bir ozelligi de ambalaji. Koseli oldugu icin yerinde duruyor, yuvarlanmiyor :))))

Burada da uygulanmis halini goruyorsunuz ;)


Sevgiler:)

Blogger Bulusma Mimi

Herkese merhaba!

Oreo Seven Kız blogunun sevimli sahibesi Zuhalcim beni mimlemis. Kendisine cok tesekkur ederiyorum :)

Blogunuzun Adı: Ege'li Hayatım

Hangi İlde Yaşıyorsunuz ve Semtini Söyler Misiniz?: İzmir - Karsiyaka

Blogger Buluşmalarına Katıldınız Mı?: Maalesef bir bulusma etkinligine katilmadim.

Bulunduğunuz İlde Blogger Buluşması Olsa Katılmak İster Misiniz?: Kesinlikle katilmak isterim.

Sizce Blogger Etkinliği Nasıl Olmalı?: Hos bir cafede sicak ve samimi bir ortamda kahveler esliginde olabilir.

Cevaplamaktan keyif aldigim bu mimi Makyaj Fırçam  blogunun sahibesi Merve'ye gonderiyorum :)

Yasemin. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...