13 Ağustos 2013 Salı

YSL Babydoll Mascara

YSL Mascara Volume Effey Faix Cils Baby Doll olarak bilinen YSL Babydoll mascara en cok merak ettigim ve almak istedigim mascara idi. Kendisine sevgili Kokoshgirl Meltem Bicioglu'nun blogunda duzenledigi cekilis sayesinde kavustum. 

Babydoll mascaranin ozelliklerine gelelim! Oncelikle urun takma kirpik etkisi yaratiyor. İki patentle korunan cok yonlu dirca sayesinde kolayca uygulayabiliyorsuniz. Fircanin kalin aralikli killardan olusan kismi kirpiklerde yogun ve sık bir goruntu verirken daha ince ve birbirine yakin kismi ise en kisa kirpikleri bile tek tek ayirip iri gozlere sahip olmanizi sagliyor. Kesinlikle topaklanma, yapisma ve akma yapmiyor. Ben denize de havuza da girdim :-)



Ambalajina zaten diyebilecek soz bulamiyorum. Tek kelime ile bayildim ;) Bu arada cok hosta bir kokusu var. Bunu sonradan farkettim :) Satis fiyati 79 TL ve bence gayet alinabilir bir fiyat. Sonucta hemencecik biten bir urun degil. Elime gectiginden bu yana surekli bu mascarayi kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 

Simdi gelelim gorsellere;



Soldaki fotograf uygulanmis hali! 

Yasemin. 

3 yorum: