22 Eylül 2013 Pazar

Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask(Nazik soyulan maske)

Herkese guzel, bol kazancli ve musmutlu bir hafta diliyorum. 

 Uzunca bir sure yazi yaz(a)madigimi farkettim. Sebebi; benim halimin olamayisi, oglumun terrible two denilen '2 yas sendromunu' doruklarda yasamasi ve bitmek bilmeyen; hatta kat kat artan yaramazliklari :/

Bugun sizlere firsat bulup geceden yazayim dedim. Bu sefer tam yazi bitti kaydet diyemeden ipad sarji bitti :) Yikilmadim, ayaktayim diyerekten yazima basliyorum :)))

Gentle peel of maske, Gratis indiriminde edindigim bir maske. Hatta o kadar cok sevdim ki bir tane de cekilisime koymustum. 


İceriginde c vitamini ve nar var. Oldukca hos bir kokuya sahip. Paraben, sulfat, ftalat ve PEG icermiyor. Ayrica hayvanlar uzerinde test edilmemis. 


Haftada bir kez uygulama bana yetiyor; cunku ekstradan kullandigim bir tane daiso soyulan maske ve Kiehl's kil maskem var. Ayrica peeling yapiyorum ve cildimi pek yormak istemiyorum. 

Jel kivaminda olan Pierre F maskeyi temizlemis oldugum cildime suruyorum. 10 dk icinde kuruyor ve soyuyorum. Adinin nazik olduguna bakmayin! Bence soyarken oldukca can acitiyor. Yagli/karma ciltler icin cok uygun. T bolgemde olusan yagi emiyor. Cildi oldukca temizliyor ve arindiriyor. Maskeyi soyduktan sonra ilik su ile durulayip tonikliyorum. Fiyatina gore gayet basarili bir urun. 


Yasemin. 




10 yorum:

  1. Çok güzel temziliyor gerçekten ama soyma kısmı sıkıntı:/

    YanıtlaSil
  2. Ben soyma aşamasında çok keyif alıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar bende bu maskeden kullanmayi dusunuyorum cildeki lekere nasil geliyor acaba azalma oluyo mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, maalesef lekeler uzerinde herhangi bir etkisi yok.

      Sil
  4. soyulduktan sonra kızarıklık oluyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende oyle bir etki olmadi. Yalniz cildiniz asiri hassas ise olabilme ihtimali var. Sonucta ciltten cikarken biraz acima oluyor :-)

      Sil