24 Eylül 2013 Salı

Estee Lauder Double Wear Light Fondoten

Herkese merhaba!

Estee Lauder Doble Wear Light; cildime uygun fondoten aradigim donemde deneme amacli verilen bir fondoten. 




Double Wear Light, adi ustunde oldukca hafif bir fondoten. Kapaticiligi orta-yuksek arasi bir yerde. Ozellikle karma-yagli cilde sahip kisiler icin uygun bir fondoten. Kokusuz. SPF 10 koruma faktorlu. 

Urunu bir kez elimle, bir kez de Real Techniques Miracle Complexion Sponge ile uyguladim. Her iki sonuctan da memnun kaldim. 

T bolgesi yagli biri oldugum icin genelde pudra kullanmayi tercih ederim. Bu fondoteni uyguladigim bir gun pudra, diger gun pudrasiz kullandim. Her ikisininde max. parlama noktasi 7 saatti. Yani pudra acikcasi pek degisiklik yaratmadi. 



Bu da oncesi ve sonrasi fotograflarim. Cildim gercekten hem aydinlandi hem de cildimdeki kusurlari kapatti. 



Tabii elimde 4-5 tane sample oldugundan ve de ben pek fondoten kullanmadigimdan Estee Lauder Double Wear aldim. Bana gore kapaticiligi daha yogun bir fondoten. Onun da yazisini yakin zamanda yazacagim. 

Hergun fondoten kullanmayi tercih eden ve de ozellikle karma-yagli bir cilde sahipseniz kesinlikle bu fondoteni tercih etmenizi oneririm. Tabii yine de gidip sample urun ile birkac sefer deneme yapip o sekilde satin almaniz daha iyi olur. 

Yanlis hatirlamiyorsam fiyati Sephora'da 110 TL civariydi. 

Yasemin...

8 yorum:

  1. kuru ciltler icin olanı da varsa tam benlik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltler icin henuz ulkemizde bulunmayan Rimmel Wake Up onu cok begeniyorlar. Bir de Loreal Lumi magique o da baya iyiymis.

      Sil
  2. Nasıl güzel kapatmış ve aydınlatmış gerçekten güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim. Benim aldigim light olmayani. Onu da bugun denedim. Hemen hemen aynilar. Bundan da elimde 4-5 tane sample var. Yeter, zaten cok fazla fondoten kullanan biri degilim. :)

      Sil
  3. Harika görünüyor. Cildinize uygun ürünü bulmuşsunuz, çok şanslısınız. Şansınız daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Gercekten bircok acidan cok sevdigim bir fondoten. Bende gerci double wear olani var; ama aralarinda pek fark yok.

      Sil
  4. benim için aydınlatıcı bir yazı oldu, double wear ile double wear light arasında kalmıştım. bu da yeteri düzeyde kapatıcıymış. teşekkürler :)

    http://pembeliseylerim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevindim :) Double wear serisi cok guzel. Light daha hafif oldugundan hala onu almadigim icin biraz uzuluyorum :-)

      Sil