10 Ocak 2014 Cuma

Urban Decay Naked Flushed

Merhaba!

Eylul ayindan bu yana kullandigim Urban Decay markasinin Naked Flushed adli; icinde aydinlatici, bronzer ve alligindan olusan guzel bir kitini tanitacagim. 

Urban Decay markasi ne yazik ki ulkemizde yok. Bir ara Sephora Naked paletlerinden her ne kadar getirmis olsa da, sinirli sayidaki bu paletlerden nasibimizi alamadik :-) Ya Amerika veya yurtdisina giden birilerine siparis edecegiz ya da Turkiye'ye getirip 2-3 kati fiyatina satan saticilardan alacagiz. Hatta gecen gun bir sitede gordum ve gozlerime inanamadim. 50 dolarlik paleti abartmiyorum 450 TL'ye satiyorlardi. Eh biraz insaf degil mi!!!

Evet, konumuza donelim:-) Naked Flushed kucuk, plastik ve her zamanki Naked paletleri gibi miknatisli bir kapaga sahip bir ambalajda. Aynasi hem kullanisli hem de yeterli..



Pigmentleri cok iyi. Tek seferde rengini gayet guzel veriyor. 


Bronzer her ne kadar turuncu gibi gozukse de oldukca dogal duruyor. 

Aydinlatici bolumu en cok sevdigim bolum diyebilirim. Bende The Balm'in Mary Lou aydinlaticisi var. Kullananlar bilir oldukca isildak, fazla kacirdiniz mi disko topu misali gezebilirsiniz. Naked Flushed icindeki aydinlatici pembe alt tonlu, dozunda bir aydinlatici. 

Allik kismi ise en dikkat etmemiz gereken kisim! Zira fazla kacirdiginizda Heidi gibi dolasabilirsiniz. Dozunda surerseniz oldukca dogal duran bir yapisi var. 



Sevgiler...





4 yorum:

  1. Çok güzel bir palet !!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Keşke sınırlı değilde artık temelli gelseler :) Bu palette benimde gözüm var listemde inşallah en kısa zamanda sahip olurum.Sende güle güle kullan kuzucummm ♥ Aydınlatıcı kısmı aklımı başımdan alıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora getirecekti artik; ama hala ses seda yok. Aydinlaticilarla her ne kadar aram olmasa da bu kitin aydinlatici kismini cok sevdim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...