20 Haziran 2013 Perşembe

Ürün Karşılaştırma; Concord Neo & Maclaren Quest

Anneleri bir dertten daha kurtarayım :-) Hamileliğim boyunca hangi arabayı alalım diye derin bir araştırma içine girdim. Resmen o kuyuda boguldum diyebilirim. O kadar çok seçenek var ki! Siz sadece paradan haber verin :)




Bizim için önemli olan arabamızın bagajını kaplamayacak, pratik olacak, tekerlekleri büyük olacak, sürerken mümkünse tek parmagınızla bile arabayı sürebilecektiniz. İlk etapta aklımı çelen Stokke oldu. Gittik, baktık. Güzel hoş; ama sorun çok yer kaplaması idi. Arabayı kapattıgımızda bagajımızı tamamen kapladı. Bunun için bunu eleyerek satış danışmanın da önerisi ile Concord Neo'ya yöneldik. Tam tamına bir Stokke olmasa da onun gibi rahat bir araba. Ana kucagı(yenidoğandan itibaren 6 aya kadar olan kısım) tek bir tuşla kolaylıkla çıkıyordu. Arabayı kapatıp bagaja yerleştirdiğimizde tam olarak bagajı kaplamıyordu. Tek dezavantajı çok agır olması idi. Hele ki 6. aydan sonra kullandıgımız aparatta bu iskelete eklenince daha da agır oluyordu. Genel olarak kullanırken hiçbir sorun yaşamadım :) Ege 2 yaşına girecek hala kullanırız. Sürekli arabamızda durur; eger apartmanınızda bebek arabaları için rampa yoksa koca arabayı her defasında merdivenlerden indirip çıkarmakta zorlanırsınız. 

Gelelim ikinci arabamıza! Maclaren Quest; Avrupa tatiline çıkacagımız sırada aldık ve iyi ki almışız. Sırt kısmı tamamen yatıyor, kuş gibi hafif. Bir o kadar da saglam. Sürüşü rahat. Zaten Maclaren arabalara laf soylenmemesi gerekir; evladiyelik diyebilirim. 

Ben genel olarak her iki arabamızdan da memnunum. Tatile çıkarken Maclaren'i tercih ediyoruz. Çünkü bavul, eşyalar derken diğer arabaya yer kalmıyor :) hem Maclaren daha pratik bizim için. 

Ne olursa olsun araba secerken kesinlikle hafif ve pratik olmasına dikkat edin..

Yasemin....


5 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ben de bu konuda boğulmuş bir anne adayıyım. İkisi arasında kalmış bulunmaktayım ama anakucağını maclarenlara takma gibi bir sistem yok mu? böylece concoru hiç almamış oluruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef maclaren quest modeline anakucagi takilmiyor. Yalniz maclaren'in anakucakli modelleri var saniyorum. Yalniz hafif model almayi dusunuyorsaniz Bugaboo'ya bakin derim

      Sil
    2. Ne kadara satiyorsunuz?

      Sil
    3. Ne kadara satiyorsunuz ?

      Sil
    4. Elif Hanim, urunumuz satildi.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...